משכורת של עובדת שיתכן וניתנה בטעות

שאלה:

אשתי מורה לא קבועה בבי'ס והמשכורת זה לפי סדרה של שיעורים שבסופם עושים חשבון כמה מגיע לה . כעת היא קיבלה משכורת עם תלוש וצ'ק והיא טוענת שלא ידוע לה על מה זה ועל מה מגיע לה . השאלה אם צריך לבדוק זאת כי בדרך כלל זה טירחה וסיבוכים וחשבונות עם הנהלת החשבונות… בינתיים לא הפקדנו את הצ'ק .

תשובה:

שלום וברכה,

העובדת לא צריכה לשאת בנטל הטרחה של הבירור, אלא צריכה להודיע לאחראי שיבדוק את דבר המשכורת כיון שלדעתה יתכן וקיים טעות. וכאשר מודיעה על כך נפטרת מחיובה.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה על המענה המהיר . בהמשך… בינתיים אפשר להפקיד את המשכורת וכשזה יבורר נראה אז ? או בינתיים לא להפקיד ולהודיע ולחכות עד לבירור ?