אורח הניח לי בקבוק יין באולם שמחות – האם לחשוש לגזל

שאלה:

בסד הייתי בארוע באולם והתברר שאחד האורחים שם לי בקבוק יין סגור שהיה על אחד השולחנות , איני יודע אם ביקש רשות ממישהו , מה דינו

תשובה:

שלום וברכה,

מדוע לחשוש שגזל. מסתבר שהבקבוק היה על שולחן סמוך מטעם האולם או מטעם בעל השמחה, וכיבד אותך. ולכן אין צורך לחשוש לגזל.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אתה לא הצגת בשאלה ששמו לך בעגלה. הבנתי שהניחו לידך בשולחן שתשתה. אם הניח לך בעגלה זו בעיה של גזל. מסתבר שהבקבוק יין שייך לשמחה, ואסור להוציא מהאולם דברי מאכל, ולכן עליך להשיב את הבקבוק.