ביאה דרך איברים אשת איש

שאלה:

שלום, האם אישה שחטאה באיסור ביאה דרך איברים (לא ביאה רק חיכוך) עם גבר דינה כרת? 2. האם לגבר יחשב זרע לבטלה ביאה דרך איברים עם אשת איש?

תשובה:

שלום רב,

אישה אינה נאסרת על בעלה כל עוד לא היה ביאה כדרכה או שלא כדרכה. לכן אישה זו לא נאסרה על בעלה. אולם חשוב להבהיר לה שהיא עשתה מעשה חמור ביותר. ביאה דרך איברים אסורה מהתורה וחיובה מלקות! היא חייבת להתחזק בצניעות כדי שלא תפול חלילה שוב למעשים נוראים כאלה. ברור שיש כאן הוצאת זרע לבטלה.