שלום בית בעניין האישות

שאלה:

שלום וברכה,
מאוד קשה לי בשלום בית עם בעלי בגלל עניין האישות.
שבעלי חוזר מהעבודה מאוחר ואני כבר עייפה וככה נגרר שבוע ועוד שבוע עד שאני נידה…. וחוזר חלילה
הוא ממש מתוסכל מהעניין ואני רציתי לקבל חיזוק בעניין כי חסר לי המון בנושא חשיבות האישות כלפי הבעל.
תודה רבה

תשובה:

שבוע טוב,

העניין הוא שהמצב  מפריע לבעלך משתי סיבות. ורק כאשר תשימי לב אליהן, תוכלי לסייע לעצמך לפתור את הבעיה. מעבר לנושא של האישות עצמו, אין לי ספק שמפריע לו התגובות שלך, חוסר ההתחשבות בו, ההתמקדות בעצמך בלי לטרוח עבורו לאחר שהוא עובד קשה במהלך היום. ברור לי שזה מפריע הרבה לבעלך, גם אם הוא לא יודע בדיוק לומר זאת. אני לא מכיר ויודע את סדר היום שלכם. אבל את חייבת לסדר את סדר היום כדי שיהיה לכם זמן איכות ביחד כאשר הוא חור מהעבודה. זה חשוב מאד לזוגיות שלכם, לילדים שלכם וכך הלאה. החיים שלך יהיו הרבה יות רגועים ויפים אם תתכנני אותם קצת יותר טוב..