קניית קורס בטעות – טעייה באותיות קטנות

שאלה:

שלום רב הזמנתי קורס דיגיטלי מחברה שהבטיחה שאם לא מרוצים הם יחזירו את הכסף. לאחר זמן הבנתי שמדובר במשהו שצורך השקעה מרובה של זמן כסף ואנרגיה [בניגוד לפירסומים] מה שאין בדעתי כלל לעשות. כאשר ביקשתי לבטל הם הראו לי שבאותיות הקטנות היה כתוב שזה רק למי שעבר על רוב החומר ושהפסיד מזה לפחות 400 ש"ח… שאלתי היא האם זה מקח טעות וניתן לבטל את המקח [דרך הודעה לאשראי] או לא.

תשובה:

שלום וברכה,

כיתוב תנאים באותיות קטנות, קשה להחליט שיהיה למקח טעות, מאחר והם הודיעו זאת, והיה מוטל על הלקוח לקרוא את כל המסמך. יתכן וכיתוב באותיות קטנות יחשב לגנבת דעת, אך עדיין מקח טעות לא נראה שיש כאן.

בהצלחה.