טיפול רגשי – חרדות

שאלה:

אני מרגישה שאני עומדת לקרוס , שיש עליי לחץ מטורף ואני פשוט רוצה שיקרה לי משהו כי אני פרפקטציוניסטית ואני לא מסוגלת לןותר מעצמי אני חייבת.להצליח בהכל. אני עושה המון מאמצים אבל אני מרגישה כל צעד קדימה אני הולכת שלוש אחורה אני לא יודעת להסביר את זה ,אבל אני מרגישה שיש עלי מן קללה או עין הרע שמישהו רוצה שאני אכשל. איך אני מתמודדת ?איך אני מטפלת בהכל? אני אבודה . עולה בי המון פעמים החשק ללכת למיסטקנים למרות הידיעה שזה אסור וגם קצת מפחד משרלטנות , הרצון נובע מפחד שאני לא יודעת איך אני יעבור את התקופה הזו ואיך להתמודד עם הכל. אשמח לעזרה אני באמת אבודה

תשובה:

קראתי בכאב את צערך.

אין ספק שאת זקוקה לעזרה! אבל היום יש באמת הרבה מה לעזור לך!

כדאי לפנות לטיפול רגשי מקצועי שיתן לך הנחייה וגם פורקן, ובמקביל כדאי מאוד להשתמש לתקופה קצרה בהתייעצות עם רופא בתרופות קלות לטיפול בחרדות. השחרור על ידי התרופה יתן לך כלים אוביקטיביים לקבל את הטיפול הרגשי ולהפנים אותו, ובעזרת ה' בקרוב ממש תוכלי לראות את האור היפה של החיים.

בשורות טובות.