יחוד עם ילדים

שאלה:

שלום האם אני יכולה לעשות ביבי סיטר בלילה למשפחה בת שלוש בנים בגילאי 9, 7, 4. כשהם ישנים ורק אני שם, מצד ייחוד תודה רבה

תשובה:

אם הגדול כבר בן תשע יש כאן בעיה, כיון שהילד בן שבע אמנם כבר יכול להחשב שומר, אבל הקטן יותר אינו יכול להחשב שומר, ובלילה כיון שישנים צריך שני שומרים ולא מספיק אחד. האפשרות שקיימת, היא שיהיה מפתח אצל שכנים שיכנסו מפעם לפעם בלי לדפוק.

בהצלחה