לקיחת עט בטעות ולא יודע ממי לקח

שאלה:

היה לנו טיול וחילקו עטים בטעות לקחתי עט שהוא של מישהי וכמובן שלא ידעתי מזה עכשיו יש לי שני עטים ואחד מהם הוא של מישהי ואני לא יודעת של מי מה עלי לעשות

תשובה:

שלום וברכה,

בשאלה הקודמת היה נראה מהשאלה שהעט שייך למדריכה לכן כתבתי שאת צריכה להחזיר למדריכה.

עכשיו אני רואה שהצגת את השאלה באופן שונה, שהעט שייך לחברה ואינך יודעת לאיזו חברה. התשובה בזה, שאת צריכה להכריז על ידי תליית מודעה בכיתת הלימודים במקום שכל החברות נמצאות. אם שום חברה לא תדרוש ממך את העט, את יכולה לרשום לעצמך את שווי העט, ולקת את העט לעצמך. והיה אם בעתיד ידרשו ממך את העט תשלמי את השווי של העט.

בהצלחה.