לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לינה ביום הגירושין

שאלה:

זוג ללא ילדים ללא רכוש חודשיים לפני הגט חיים כ"א בבית הוריו . האם יש הלכה שהזוג לא ילון בליל הגט ואף לא יכנס לבית הוריו ולכל בית אחר , או שזו אמונה מופרחת מבית אבא. תודה

תשובה:

שלום רב,

למען הסר ספר, את מתכוונת שכל אחד ילון בבית הוריו, ולא ששניכם תלונו באותו בית. אם כך, ודאי שאין כל בעיה, לישון היכן שרוצים. לא יודע מהיכן צץ הדבר הזה שלא הולכים ביום הגט בחזרה הביתה.

שיהיה בהצלחה