סגולה להצלחה

שאלה:

שלום רב, בפרק הראשון של פרק שירה כתוב "…ותלמודו מתקיים בידו…" האם מדובר על תלמוד תורה בלבד או גם מתייחס ללימוד מקצוע חול? אני צריך לעבור בחינה בעוד כשישה חודשים לקבלת רישיון לעסוק במקצועי בארץ, עשיתי פעמיים ולא הצלחתי, האם יש סגולה כלשהי שאני יכול לעשות במשך השישה חודשים הבאים כעזרה להצליח במבחן?

תשובה:

שלום וברכה

הסגולה הכי טובה שיש בעולם היא פשוט להרבות בתפילה לה' יתברך! מתפללים ומבקשים במילים הכי פשוטות כמו שמדברים עם אבא, זו הסגולה הנכונה והטובה.

במקביל כמובן יש לעשות השתדלות וללמוד את החומר בחריצות…

בהצלחה רבה!