איך להתמודד מול נתבע שמביא איתו עו"ד

שאלה:

האם אפשר לקבל הדרכה איך לבוא לדיון כשהצד השני מגובה בעו"ד מקצועי ולי אין ייצוג בדיון על פיצויי פיטורין ? הדיון בעוד שבוע .
שקלתי לוותר על הכסף ולא לצאת מבוזה ושזה ישפיע לי על הבריאות .
תודה מראש .

תשובה:

שלום וברכה,

עליך לייצג את טענותיך לבית הדין – טענות ברורות – ואין לחשוש מעו"ד או טו"ר שמנסה לבלבל ולהתריס. בית הדין שומע את הטענות ודן לפי הטענות. אין צורך לחשוש מהצד השני למרות שהוא מקצועי יותר. אם הטענות ברורות ואמתיות אין סיבה לחשוש.

בהצלחה.