חסימת אינטרנט בעבודה

שאלה:

יש לי בעבודה חסימה על המחשב של רימון וגם רואים מה שאני עושה במחשב זה מספיק?

תשובה:

ברימון יש הרבה דרגות, יש לבקש דרגה גבוהה של סינון שבה לא עלולים להתקל במראה שאינו צנוע בפירסומת שקופצת או סתם אתר שפותחים, כל תמונה שאינה צנועה היא מכשול, לא רק אתרים שתכליתם פריצות.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כל המחשבים בחברה אם החסימה הנ"ל אני לא יודע מה דרגת החסימה שם? השאלה שלי היא לכתחלה ברור לי שצריך חסימה מצוינת אלא האם במצב הנ"ל צריך לעזוב את העבודה?