שאלה תאורטית לגבי צפיה בסרט באופן לא חוקי

שאלה:

שלום כבוד הרב,
השאלה הזאת היא לא שאלה דחופה או שאלה נצרכת אבל אני עדיין רוצה לשאול אותה.
אם אני צופה בסרט באופן פיראטי אבל הרוב המוחלט (אפילו 99.9%) של תמונת הסרט (ה"פריים") מכוסה במסך שחור. האם יהיה אסור עלי לצפות ב"סרט"?

תשובה:

שלום וברכה,

סרט שרוב רובו חסום לא נחשב כצפייה בדבר שלם, ולא מקובל לשלם על חלק קטן מהסרט, ולכן אין איסור הפרת זכויות יוצרים בצפייה בדבר חלקי קטן מאוד.

בהצלחה.