קשה לי בחיים

שאלה:

אני מאז שאני נולדתי אני מאמינה בקב"ה שומרת שבת חגים עד שהכל התחיל להארס לי אני כל היום עם המישפחה שלי רבה ההורים שלי מתגרשים אני רואה דברים בינהם ושומעת דברים שאלוואי לא היתי רואה או שומעת .אחותי ובעלה רבים ואני לא יכולה ליראות אצ זה אני ממש גרוע בלימודים לא משנה כמה אנסה סבא שלח ניפטר ליפני שנה אנשים אף ףעם לא מעריכים אותי כולל המישפחות רק כי אני לא טחונה עם וילה בבני דודים שלי זה מתחלק לטחונים עם וילה וללא טחונים כאילו לא עשו חילוק אבל שמתי לב איזה בני דודים הולכים לאיזה תמיד פוגעים בי. אני בבוקר מתפלל לקבה אבל די נימאס החיים שלי חרא אין לי בהם שום דבר טוב מה אתה חושב שאני יכולה לעשות .לא יודעת למה באתי אליך למרות שאין לזה תשובה חוץ מלבקש מהקבה. תפילות אבל וואלה כשאני מתפללת אני ביכלל לא מרגישה שהוא קרוס אלי או משו

תשובה:

שלום וברכה

חלילה ליפול ליאוש! בורא העולם אוהב אותנו ומאזין לנו, אלא שבחיים יש הרבה נסיונות, זה התפקיד שלנו לעמוד בכל הקשיים ולעבוד את הבורא מתוך אהבה ושמחה למרות הכל, ואשרי מי שעומד בנסיונות ובודאי יזכה לחיי נצח בעולם הבא, שאז הכל מתגמד ונראה כלום בעז"ה.

בשורות טובות.