הפרשת חלה – סגולה

שאלה:

לכבוד הרב שלום,
רציתי לשאול לגבי הסגולה של אפיית חלות עם לבנה בתוך התנור במשך שתי שבתות, לחזרה בתשובה לילדה שיורדת מהדרך.
עשיתי הפרשת חלה בשבת האחרונה האם מותר במהלך השבוע להשתמש בתנור כשהלבנה בתוכו עד להפרשת החלה הבאה?

תשובה:

אינני מכיר סגולה זו. באופן כללי הפרשת חלה הוא זמן מאוד מסוגל לתפילות, ויש להעתיר בתפילה על הבת שתשוב לדרך הישר, אבל הענין של הלבנה לא מוכר לי.

בכלל, אין טעם להרבות בסגולות, יש להרבות בתפילות ובחיזוקים במצוות, זה יביא את הישועה.

שיהיו בשורות טובות ותראו ישועות מקיפות בקרוב!