האם מותר לערות רוטב חם על כבד שנצלה אחר ג' ימים משחיטתו?
שלום וברכה
לכאורה כיון שעירוי מבשל רק כדי קליפה, ובקליפת הכבד ודאי אין דם, שהרי שם צלוי היטב, יש להקל.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל