נדרים

שאלה:

הרב הרבה זמן ניראלי שנדרתי שאני לא יכנס ליוטיוב יותר אבל אני לא זוכר ממש שנדרתי אני זוכר שמחקתי את יוטיוב ונראלי ממש שנדרתי שאני לא יכנס אבל זה היה פעם האם זה ניחשב נדר

תשובה:

אם אתה חושב שנדרת תעשה התרת נדרים. אבל אם אני זוכר נכון שיש לך ocd בענין נדרים, אז תתעלם מהענין. באופן כללי אין להכנס ליוטיוב, ובכלל בחסימות שמאושרות על ידי גדולי ישראל אין אפשרות כניסה כזו… תעשה חסימה ראויה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אני לא זוכר בוודאות שנדרתי אבל יכול להיות שנדרתי בלי לחשוב לפני כול כך וזה היה לפני שהיה לי את הocd זה היה מיזמן יש סיכוי שנדרתי לא בחשיבה מוסכלת