מכונת גילוח מחנות החץ

שאלה:

שלום. ראיתי בכמה תשובות כאן שהמלצתם על החנות החץ בירושלים ברחוב ירמיהו לגבי מכונת גילוח.

רציתי לשאול האם של הרב גרוס יותר טוב או של החנות הנ"ל? ואם אני משתמש עם של הרב גרוס האם מותר לי לקנות לא של הרב גרוס אלא מה שמוכרים שם אם זה כשר?

תודה רבה.

תשובה:

של הרב גרוס ודאי יותר טוב ומהודר, וגם אין לנו שום אחריות על מה שמוכרים בחנות הנ"ל, אני רק יודע שהם מספרים על רבנים מסוימים שבדקו את המכונה שלהם, וכדאי לברר עפ הרבנים עצמם המדוברים… למעשה הפסקתי לכתוב זאת בתשובות, כיון שדיברתי עם אחד הרבנים ואמר לי שאינו יודע במה מדובר, הוא רואה מכונות ואולי אחת מהן היא מה שנמכר שם, אבל לא נתן "הכשר" פורמלי על הדבר.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום ותודה רבה על התשובה המהירה והמאירה!

    רק רציתי לדעת ראיתי גם שכתבת באתר הזה כמה פעמים שניתן להשיג את של הרב גרוס בכל מקום וכן שקנית לבנך שיחי' של הרב גרוס.

    רק רציתי לשאול, היכן ניתן להשיג בירושלים, אם אתם יודעים, ומהיכ קנית לבנך אם אפשר לדעת?

    תודה רבה וכל טוב.