תזוזת הדופן

שאלה:

שלום הרב,
אותה מחלוקת לגבי שיעור תזוזת הדפנות בסוכה.
שיש אומרים שרק בתזוזה שפוסלת את הדופן ברוח מצויה נפסלת. ויש אומרים שאסור שיזוזו כלל ולכן אוסרים לעשות דופן מיריעות.
שאלתי היא, לגבי דופן העשויה מדיקט עץ, תפוס היטב ויציב עם אזיקונים, אך הוא קצת גמיש בבטן כי זה דיקט דק, והוא יכול קצת לנוע ברוח מצויה, השאלה אם גם בזה מסתבר שהמחמירים יאסרו כמו ביריעה?

מועדים לשמחה!

תשובה:

לא נראה. דבר שאנשים לא מחשיבים כביטול מחיצה, וצריך זכוכית מגדלת כדי לראות שזה זז, זה ודאי כלום…