תוכונים אוסטרלים

שאלה:

היו לי 2 תוכונים הלכתי להחליף להם מים ואוכל ושחזרתי היום לאחר 5 דקות בערך לא מצאתי אותם בכלוב הם עפו ואבדו מה הדין בנושא? האם יש צער בעלי חיים בכך שהם ימותו בטבע כי הם תוכונים אוסטרלים ולא מותאמים כל כך לאקלים הישראלי?אשמח לפירוט כללי

תשובה:

שלום וברכה

אין כאן שום צער בעלי חיים כיון שלא עשית שום מעשה, ומעצמם הלכו ויצטערו.

מקורות:

מאמר כללי ומקיף בענין צער בעלי חיים תוכל לראות כאן.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אולי יש כאן צער מכיוון שהם מקור מאוסטקליה והאקלים של הארץ זה צער הם לא שורדים בטבע רק בכלובים ? אולי השארתי תכלוב פתוח והם יצאו..