צום לאדם הנוטל תרופות פסיכיאטריות – המשך

שאלה:

שלום
שאלתי מקודם על צום עם תרופות פסיכיאטריות וביקשתם ממני להתייעץ עם הרופא אז הוא אמר שלא רצוי במצבי לצום חייב לחם ומים כרגיל לא לאכול כמו שאני רגיל אבל לפחות מה שחייב

תשובה:

אתה רשאי לעשות כהוראת הרופא, אבל הייתי ממליץ להתייעץ עם רופא דתי, תוכל לעשות זאת באחד המוקדים של השאלות שיפעלו מיד אחרי שבת טלפונית בכל הריכוזים החרדיים. תעקוב אחרי הפירסומים. רופא חילוני לא רואה חשיבות בצום ומכאן דבריו…