ביטוח רכב

שאלה:

שלום
אני אמור לבטח את רכבי
כידוע המחיר שונה למי שיש לו העדר תביעות
אני לצערי היו לי3 תביעות בשלוש השנים האחרונות כל תביעה ברכב אחר
הסוכן רוצה לבטח אותי על סמך רכב מסוים ולהתעלם מהשאר
זה בפשיטות וקצת מורכב להסביר את זה
הוא טוען שהוא מוסמך על ידי חברת הביטוח ומה שהוא עושה זה בסדר
סביר שאילו חברת הביטוח הייתה יודעת את הכל זה לא היה עובר
השאלה מה עלי לעשות במקרה כזה?
מחד לא אני מתנהל מול הביטוח ומצד שני אני יודע שזה לא בדיוק תקין

תשובה:

שלום וברכה,

כיון שכל התנהלות של חברת הביטוח נעשית דרך סוכן הביטוח, הרי שחברת הביטוח נותנת לו את סמכות להחליט ולנהל את המו"מ מול הלקוחות, ומסתבר שיש לסמוך על סוכן הביטוח כממונה מטעמם. ולכן אין צורך לחשוש בזה.

בהצלחה.