לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הערים לחברת ביטוח כדי לקבל פיצויים

שאלה:

שלום כאשר לפני זמן רב נסעתי במכונית חברה של אבי כמדומני ללא רשותו המפורשת וכן בשאר מקרים שלקחתי למיטב זכרוני ללא רשות את רכב ההורים וככל הנראה אבי טען לחברת הביטוח שהוא נהג ופיצו את החברה בסכום כסף שאלה האם ידוע לי שכך אכן קרה האם יש עלי חובה לחפש ולהודיע את חברת הביטוח שאני הוא שנהגתי בשביל להשיב את הסכום וכן בעוד מקרים דומים מה יהיה הדין? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

אם אביך הצהיר הצהרה לא נכונה, וזוכה כספית, הוא חייב בהשבה לביטוח. אתה שלא הצהרת ולא לקחת מהביטוח,אינך חייב בהשבה.

בהצלחה.