לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הכללת חורים בקיר זכר לחורבן

שאלה:

שלום,
אני רוצה לעשות זכר לחורבן בבית שלי.
יש לי מול כניסת הבית מקום לעשות, ויש שם חורים עמוקים בקיר (זה קיר של חדר ממד ומשום מה צריך את החורים).
שאלתי: האם אני יכול להוסיף על החורים ולקלוף בסיד עד שאגיע לשיעור הנדרש ? כלומר, האם ניתן לכלול את אותם חורים בשיעור זכר לחורבן או שצריך שכל השיעור יהיה במיוחד זכר לחורבן ?
בתודה מראש.

תשובה:

אינני יודע במה מדובר, אבל אם אלו נקבים קטנים לאיוורור ולא פתחים ממש, נראה שניתן לצרף לשיעור, מאחר והם בטלים לקיר.