שינוי שם משפחה כחלק מתהליך התשובה

שאלה:

בס"ד
כחלק מהתשובה שלי רצוני לחזור לשם משפחת אבי אותו שיניתי בחילוניותי, האם מותר? האם צריך אישור הלכתי? ואיך לעשות זאת?

תשובה:

אין שום ענין הלכתי בשם משפחה, אפשר לעשות מה שרוצים, ואין לזה גם קשר עם התשובה מאותה סיבה… רק הזהר מפגיעה חלילה באביך, ואם זה אכפת לו אולי לא כדאי.

בהצלחה רבה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בס"ד
    מדובר בתיקון למה שכבר פגעתי בעבר לפני התשובה ששיניתי את שם משפחתי וברצוני לתקן ולגרום לו נחת רוח בעולם האמת.