לתרומות לחץ כאן

הכשרת כבד ולבבות עוף

שאלה:

בעניין הכשרת כבד ולבבות, רציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות כדי להכשיר את הבשר באכילה.
עד היום היינו קונים לבבות, ממליחים אותם ואח"כ מכניסים לשיפודים וישירות על המנגל (מבלי לפתוח את הלבבות), האם בסדר נהגנו ואם לא, מה נדרש כדי לעשות הכל כהלכה? תודה

תשובה:

שלום וברכה

על הכשרת כבד ראה כאן.

על הכשרת לבבות ראה כאן.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. תודה רבה, קראתי את מה שנאמר לגבי הלבבות והחיוב גם לקרוע את הלב עצמו ושלא מספיק למלוח ולשים בשיפוד (כי יש צורך בפתיחתו בשביל הוצאת הדם בצלייה).
    ז"א שמה שעשינו עד עכשיו לא היה בסדר וצריכים לשנות, הבנתי נכון ?

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל