לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

תפקיד – משגיח כשרות

שאלה:

אני רוצה להתחיל בעז"ה להיות משגיח כשרות ברבנות בעיר שאני גר בה (בן 20) כיון שראיתי שיש הרבה בעיות כשרות פה כולל מצד המשגיחים עצמם ורציתי לדעת מה אני צריך ללמוד בשביל זה והאם יש מבחני קבלה לדברים האלה ואם כן למי אני פונה בשביל זה.

תשובה:

שלום וברכה

יש מכונים ללימוד דיני הכשרות שמכינים למבחני הסמכה של הרבנות למשגיחי כשרות. אולם אינני מכיר מקרוב ולא אוכל להמליץ לך על מכון כזה או אחר, אני מציע שתיגש למחלקת הכשרות של הרבנות בעיר ותתעניין אצלם, הם ודאי ידעו.

בהצלחה