קריירה במוזיקה

שאלה:

השאלה הזו נוגעת לגבי קריירה קוראים לי … החלום שלי הוא ללכת לכייון המוזיקה להיות זמרת אבל אני כל הזמן חוששת האם זהו הכיוון אשמח לתשובתך וגם להמלצה מה כדאי לי ללמוד או לעסוק בו תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

זמרת זה עשוי להיות בעיה, שכן ברור שמותר לשיר רק לפני נשים ולא לפני גברים, ונראה קשה לפתח קריירה של ממש בתחום זה בפני נשים בלבד, זה מאוד מצמצם את האפשרויות להופיע. אבל מוזיקה זה בהחלט תחום מצויין, יש מקום ליצירת שירי ילדים, דיסקים לילדים, הופעות בבתי ספר, לימוד נגינה ועוד, תתייעצי עם מי שמכיר את כישורייך בתחום ותקבלי החלטות בהתאם. העיקר לזכור ששמירת גדרי הצניעות היא הערובה לכל הצלחה.

יום טוב.