חילול השם ברבים

שאלה:

לכבוד הרב שלום.
אני ממש מתבייש. חברים שלי הלכו לסרט בקולנוע והצטרפתי אליהם. הסרט היה עם פריצות נוראה כולל קטעים חשופים … ישבנו שם חבורה של דתיים עם כיפה וצפינו. אני ממש מתבייש על הצפייה בסרט ועוד יותר על החילול השם שנגרם-(היו שם גם חילונים). אני ככ מתבייש. שמעתי שאין דרך לכפר על חילול ה' ברבים. האם באמת אין דרך לתקן? יש לציין שאני לא רואה אותם באופן אז התשובה היא פרטית שלי ולא דבר משותף לכולנו. כמובן בעז"ה בלי נדר אשתדל לפעול לפי הוראת הרב.אם זה ביכולתי

תשובה:

שלום וברכה

מצער ביותר! יש כאן גם חילול ה' וגם תמונות פריצות שלנקות מהנשמה זה סיפור של שנים אם בכלל! מה שצריך זה שני דברים: 1. להרבות בקידוש ה', לעשות משהו לזיכוי הרבים, לארגן שיעור תורה או לסייע בכך וכו'. 2. לקבל החלטה מאוד משמעותית בנושא של שמירת העינים, לא לגלוש בכלל באינטרנט שאינו מסונן כהלכה ולהמנע לחלוטין מסרטים.

בשורות טובות.