הזמנתי בגדים עבור חברה ואבדו מי נושא בתשלום

שאלה:

שלום רב,
הזמנתי לחברה בגדי תינוק באתר מסויים אני שילמתי עליהם בכרטיס אשראי והיא הייתה אמורה לשלם לי על זה בקבלה את הדברים.
בדרך אליה השקית אבדה ובינתיים לא נמצאה האם היא צריכה לשלם לי את הכסף על המוצרים שרכשתי לה בסכום של 58 ש"ח?

תשובה:

שלום וברכה,

אני מבין שהחברה ביקשה ממך להזמין לך בגדים עבורה, ולכן כאשר פעלת כבקשתה, נחשבת את לשליח עבורה, והיא חייבת לשלם לך מה ששילמת עבורה, ללא הבדל אם הקנייה תגיע לידה או לא.

אם הזמנת על דעת עצמך והיא לא ביקשה ממך להזמין עבורה, אינה חייבת לשלם לך כל עוד שלא הגיעו הבגדים לידה.

בהצלחה ופסח כשר ושמח.