התרת קבלה טובה

שאלה:

שלום לרב היקר
אני בחור חוזר בתשובה כמעט 6 שנים (אם כי ישנם עליות וירידות) נשוי פלוס ילדה קטנה ומקסימה ברוך השם.
בעברי כשחזרתי בתשובה חלק מהתהליך כלל קבלה על עצמי שלא לראות יותר סרטים לעולם. היום אני נשוי הרב וברוך השם מקים בית נאמן בישראל, אך הנושא הזה מפריע לי מאוד אני רוצה ללכת עם אשתי לסרטים והדבר מונע ממני (לעיתים זה אף פוגע בשלום בית כשכבר אנחנו יצאנו כמעט לכל מקום אפשרי הזמינות,"חסכוניות", יעזור לי מאוד כמובן שאשתי אישה מאוד דתיה ואנחנו רוצים ללכת לסרטים צנועים (עצם החוויה של הסרט) תעזור לנו מאוד.
אשמח אם ישנה אפשרות למנות את הרב לשליח נאמן עבורי שיתיר לי את הקבלה הזו.
אקבל על עצמי מנגד לראות סרט אך ורק בנוכחות ובמסגרת יציאה עם אשתי.
תודה רבה לרב מחכה לתשובה

תשובה:

שלום וברכה

אנחנו לא עוסקים בהתרת נדרים, תוכל לעשות זאת אצל הרב המקומי. אישית נראה לי שזו קבלה מצוינת ועדיף להשאיר אותה…

פורים שמח.