לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לקנות טופסי לוטו דרך אינטרנט במכירה לא חוקית

שאלה:

אני רוצה לשאול האם מותר לקנות טפסי לוטו אונליין באינטרנט למרות שזה לא חוקי האם זה לא גזל.

המדובר הוא שהחברה מנפיקה טופס לוטו של מפעל הפייס ושולחת את הטפסים דרך דוכן פייס מורשה רק המכירה והקניה דרך האינטרנט לא חוקית כי אין מוכר שימנע ממך לקנות בצורה מוגזמת והשאלה שלי היא אם זכיות מכזה טופס זה לא גזל משום שהוא נקנה בצורה לא חוקית

תשובה:

שלום וברכה,

אין איסור גזל לקנות מהאיטרנט, אינך גוזל שום אדם או חברה. העובדה שהמכירה לא חוקית לא אמורה להעסיק אותך, אלא את החברה שעוברת על החוק.
בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. השאלה שלי היא אם השתתפותי בהגרלה בצורה שאינה חוקית מהווה בעיה אם אזכה וזה יוריד את שווי הפרס לאחרים שקנו בצורה חוקית

  2. שלום וברכה,
    אין זכייתך מקלקלת לאחרים, עבירת החוק חלה עליהם שמוכרים שלא כחוק, אין תנאי בהגרלה שזכאים בה רק הרוכשים לפי החוק, כך שלא משנה איך רכשת את הזכות להגרלה.
    אני מאחל לך שתזכה בהגרלה.