מה עדיף, תרופות או חרדות?

שאלה:

לכבוד הרב שלום וברכה אני סובל מחרדות ברמה גבוהה ורק עם 5 כדורים ליום מצבי טוב ומצליח לעבוד את השם השאלה אם אין כאן פגיעה בגוף מצד הכימיקלים ואין זה רצון השם

תשובה:

שלום ידידי

חשוב שתדע, שהחרדה פוגעת בגוף ובנפש ובחיים עצמם הרבה יותר מהתרופות! הכלל בתרופות מאוד פשוט, אף פעם תרופה זה לא הדבר הכי בריא לגוף, אבל כאשר אדם נצרך לתרופה התועלת רבה הרבה יותר מהנזק, וחובה עליו לשמוע ולקבל את הוראות הרופאות בלי לפספס בכלל!

רפואה שלמה