האם לחוש לדברי רופא חילוני אודות כשרות ברית מילה

שאלה:

שלום,
כשהייתי בחור, ביקרתי אצל רופא עור שבדק אותי מכף רגל ועד ראש, הוא טען לאבא שלי שהברית מילה שלי "לא טוב, אפילו גויים לא עושים כך". אבא שלי שאל מוהל על כך, והוא אמר שבעיקרון לא צריך להתייחס כי הוא רופא חילוני ואין לו שום ידע הלכתי, אבל ליתר ביטחון כדאי שיבדוק אותי. אני התביישתי ללכת אליו ואבא שלי הניח לי.
היום אני כבר מבוגר (35+), אבל כל פעם שאני נזכר מזה אני לחוץ אולי באמת צדק הרופא, אבל לא נעים לי ללכת למוהל. מה עושים ?, האם אני צריך לחשוש (יש לציין המוהל שלי הוא מוהל מומחה יר"ש מבוגר (כבר לא עוסק בזה)).
אשמח בתשובתכם

תשובה:

שלום וברכה

כדאי בהחלט לבדוק. יתכן שהיה בעיה בעור הפריעה, ואין כל בעיה לבדוק זאת, לך למוהל מומחה שאתה לא מכיר אותו ולא אכפת לך ממנו, ותשאל לחוות דעתו.

ערב טוב.