אינטרנט פרוץ לצרכי עבודה

שאלה:

בס"ד

צהריים טובים,
אנחנו נותנים שירות בתחום מסויים מטעם קופת חולים (בבית). הקופה מחייבת להתחבר לרשת (אינטרנט) פרוץ. האם להתנות את חסימת האתרים שאינם לצורך בהפסקת עבודה מולם? (בעלי משתמש ברשת לצורך חדשות וכד' ולעיתים עולות תמונות שאינן ראויות כלל לציבורינו…)

נודה לתשובה בהקדם…

תשובה:

שלום וברכה

בשום אופן אין להשאיר בבית אינטרנט פרוץ, ואין בכך שום צורך לקופה. יכול להיות שהסינון המוקפד של אתרוג יפגע בעבודה אינני יודע, אבל אפשר בהחלט להשתמש בסינון ברמה נאותה, תעמדו על כך בלי להתפשר, ותראו רוב ברכה בעמלכם.