פתרון חלומות על ידי גויים

שאלה:

שלום כבוד הרב.
רציתי לשאול בנושא חלומות. האם מותר שגוי יפרש את החלומות. כלומר הרבה פעמים שאני רוצה פתרון לחלום שחלמתי אז אני גולשת ורואה את הפתרונות בכול מני תרבויות שונות. האם אני עוברת על איסור מסויים?
תודה

תשובה:

הגויים אינם מבינים בענין זה כלום. גם פרעה מלך מצרים לא מצא פתרון לחלומו אצל כל חרטומיו שהיו החכמים הגדולים בעולם כולו, ורק יוסף ידע לפותרו לו!!!