שעטנז בחליפה פוליאסטר / אבלום דיגיטלי עם עץ חג מולד

שאלה:

שלום רב
יש לי חליפה של חברת bamoss כתוב שהחליפה עשויה רק מפוליאסטר וויסקוזה כל גם מצויין לגבי החלק הפינימי האם חליפה כזו מצריכה בדיקה?

שאלה נוספת אני עובד כגרפיקאי ונתבקשתי להכין אלבום דיגיטלי מתמונות טיול של הבעלים. במונות הם נראים מצולמים ליד העץ חד מולד וגם יש תמונות של העץ הטיפשי הזה לבד ועוד שאר ססמנים של יום אידם. כיצד עלי לנהוג במצב כזה

תשובה:

שלום וברכה

  1. ראוי לבדוק, את החליפה, בגלל הביטנה שיש בה לפעמים שאריות בדים.
  2. אתה יכול לערוך את האלבום הזה, זה אמנם סממנים של יום אידם ולא עבודה זרה ממש.

שבוע טוב ומבורך.