הסרת וטשטוש שיער בלייזר לגוף ולזקן

שאלה:

שלום,
השאלה שלי היא האם מותר לטשטש על ידי לייזר חלק מהזקן (שמגיע ללחי) השערות יהפכו מכאן והילך לחסרי צבע אבל עדיין יגדלו. האם מותר או אסור ומאיזו סיבה,
2 האם מותר לגבר לדלל או להסיר שיער גוף בלייזר לכבוד האשה, כשהוא בעצמו לא מפריע לו, אבל הוא חושש שלאשה כן,
בתודה ובהערכה!

תשובה:

שלום וברכה

על הסרת שיער בלייזר ראה מה שכתבנו כאן. במקרה שלך הדין קל יותר כיון שהזקן ימשיך לצמוח. אבל ראה שם בתגובות על סוגי הלייזר השונים.

על גילוח שיער הגוף ראה כאן.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום כבוד הרב,
    לעניין טשטוש שיער זקן סופית האם מותר?
    ולעניין הסרת שיער, התכוונתי בלייזר, לא בתער, האם לגבר מותר כשלאשה מפריעה?