נטילת ידיים לאחר קרם ידיים

שאלה:

שלום,
אדם שמרח קרם ידיים שומני לפני השינה להקל על יובש בכפות ידיו, ובבוקר ידיו הרגישו יבשות ולא שמנוניות, האם מותר לו ליטול ידיו בברכה (נטילה של שחרית) על אף שמיד כשנרטבות כפות ידיו מהמים הקרם כאילו "חוזר וניעור" והשמנוניות חוזרת להיות ממשית ומוחשית בכפות ידיו?

תשובה:

שלום וברכה

אחרי כל כך הרבה שעות זה לא נקרא ממשות, פשוט העור ספג את השומניות וזה טוב, בשביל כך הוא נועד.