חלום שמצביע על חרדה

שאלה:

כבר כמה שנים אני חולמת את אותו חלום, סיטואציה שונה אך אותה משמעות.
כל כמה חודשים או פעם בחודש אני חולמת שאני פצועה (כל פעם סיבה אחרת) פצועה ברמה שאני מרגישה שעומדת למות.
ואני מתחננת שיצילו אותי, תמיד פונה לאמא שלי ושהיא לא עוזרת פונה לכל מי שמסביבי. ואף אחד לא עוזר לי ומתעוררת תמיד לפני שאני מרגישה שהולכת למות.

הלילה שוב חלמתי את אותו חלום וכרגיל אף אחד לא עזר לי והפעם מתתי..והרגשתי נשאני עולה לשמיים ויש אור לבן…עולה במהירות כאילו אני בחללית ואז התעוררתי.

אז כל חלום סיטואציה שונה שבה עומדת למות ממצב כל שהו ואני מתחננת לעזרה ואף אחד לא עוזר לי.

תודה מראש,

תשובה:

ערב טוב.

החלום הוא כלום, זה סוג של חרדה שנובעת מהחדשות שסובבות אותנו כל הזמן. כיון שזה חוזר על עצמו הייתי מציע לפנות ליעוץ מקצועי. חרדות היום זה משהו שיש הרבה כלים לסייע בו.

בהצלחה רבה

הצטרף לדיון

תגובה 1