דגים באקווריום – צער בעלי חיים

שאלה:

שלום,
רציתי לדעת, האם לגדל דגי ציקלידים מסוג קרולאוס למשל שכתוב עליהם שמגיעים ל-14 ס"מ, ונצרך להם אקווריום לפחות 150 ליטר…אם שמים אותם באקווריום של 70 ליטר,
יש פה צער בעלי חיים?

חשוב לציין שהדגים מגיעים קטנים, וידוע לי שהם נשארים בגודל מסויים לפי גודל האקווריום כך שלא יגיעו ל14 ס"מ.

תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

לא נראה שיש בעיה. הם ישארו קטנים, וגם רגילים מתחילה לחיים אלו ואין להם כך צער.

בהצלחה