בשר שנתעלם מן העין וניתן לזיהוי

שאלה:

שלום להרב,

שאלה: צולנ"ט שנשאר מן השבת והלכו בני המשפחה עם קרובי משפחה למסעדה והשאירו המטפלת בבית לשמור התינוקות שישנים, והיא גויה. האם הצוטלנ"ט והעוף שנשארו במקרר בכיסוי רגיל, בלי ב' חותמות נחשבים כבשר שבנעלם מן העינים בשביל שתיים שהיא בבית בלי הבעלים יהודים?

נראה שיש כאן בעיה, אשמח לשמוע.

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שיש לכם טביעות עין במאכלים אלו ואתם יכולים לזהות שאלו אותן חתיכות שהיו, וממילא אין מקום לחשש. ראה שו"ע סי' קיח.