לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

אתרוג מורכב?

שאלה:

שלום הרב!
נדהמתי לראות כשחתכתי את אתרוגי(לעשות ריבה…) לראות שרובו ככולו עובי קליפה ואילו הפרי עצמו הוא בקושי סנטימטר אחד, האם אין מינימום גודל פרי פנימי כדי שייחשב אתרוג?

תשובה:

אדרבה זו שמחה גדולה… אחד הסימנים של אתרוג שכמעט ואין בו פרי [מה שאתה כותב נשמע באמת חריג, אבל עכ"פ עיקרו קליפה לבנה והפרי בו מועט]. אני מניח שקניתי ממקום מושגח כהלכה וזה אתרוג טוב.

בהצלחה