עבודה בחברה שמפרסמת דברים אסורים

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב
אם אני עובד כקריין באנגלית בארגון תורני (שעדיין לא ביררתי איזה ארגון), והם מפרסמים דברים שח"ו מחטיאים, האם אני נענש על כך?
תודה רבה כבוד הרב, גמר חתימה טובה גם לך!

תשובה:

שלום וברכה

אם אתה עצמך בקולך משכנע אנשים לחטוא ברור שאין לעשות זאת, אבל אם אתה מדבר דברים המותרים, רק האירוגון עצמו בשאר פעולותיו יש גם דבר מחטיאים, אין לך עסק עם הענין זה. עבודתך אינה גורמת לקיום המקום, ואין בכך חשש של מסייע לעוברי עבירה.

בהצלחה