יחוד עם פיזיוטרפיסטית

שאלה:

אני מטופל ע"י פיזוטריפיסטית מחמת שבר בשורש כף יד שעברתי ,(הטיפול לא כרוך כמעט בכלל בנגיעה שלה בי , זה רק הדרכתה בע"פ וע"י כלים שונים איך לעשות תרגילים וכוו) העניין שיש כזה חדר לפנים מחדר חדר חיצוני זה קבלה ופנימי זה הטיפול עצמו , אין דלת לחדר הפנימי זה רק וילון , השאילה אם הדלת סגורה ולא נעולה זה בסדר ? (אינני יודע אם מקובל שהמזכירה יכולה להיכנס פתאום או מישהו אחר ) ואם לא טוב האם מועיל פתוחה קצת , אני צריך את התשובה לשעה 11.10 תודה וסליחה על הדקה ה90

תשובה:

שלום וברכה

תשאיר את הדלת מעט פתוחה, ובכל מקרה אני מניח שהמזכירה יכולה להכנס מפעם לפעם ואין חשש.

רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

תגובה 1