מזוזה שנכתבה שלא כסדרה

שאלה:

שלום וברכה! סופר סת"ם שהתחיל לכתוב במזוזה את שם ה`, כתב י' ולא השלים את הה"א לגמרי דהיינו שכח לכתוב את רגלה השמאלי והתחיל לכתוב את האות וא"ו דהיינו כתב קו דק והמשיך לכתוב אח"כ את המזוזה, האם היא כשרה או לא?

תשובה:

שלום וברכה

אם אני מבין ממך נכון לא היה שם ה', הוא כתב ד' במקום ה', ואם כן המזוזה פסולה משום שנכתבה שלא כסדרה [אא"כ ימחק כל מה שנכתב לאחר השם].