דיני ייחוד

שאלה:

יש לי ראיונות ויש מקרים שמי שמראיין זה רק אישה לבד בתוך חדר סגור (לא נעול) ויש אפשרות לאנשים אחרים להיכנס אבל רוב הזמן אף אחד לא נכנס. האם יש בזה איסור ייחוד
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

כיון שכל רגע מישהו עשוי להכנס, וזה קורה לעיתים, אין בזה איסור יחוד.

בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני בן 41, רווק ומעוניין לטוס ביחד עם אחייניתי בת 23 לחו"ל. האחיינית הזאת קרובה מאוד לליבי והיא גם מגיעה אליי הביתה. השאלה: האם מותר לי להיות איתה באותו חדר בטיול בחו"ל כאשר יש הסכמה מצידה להיות איתי באותו חדר, כאשר יש מיטות נפרדות וזה אך ורק לצורך לינה בבית המלון?
    תודה, גלעד