הנאה ממשחק שנעשה במכשיר גזול

שאלה:

ישלי חבר שיש לו מכשיר משחקים והיה פעם אחת שנשבר לו והוא אמר למוכר שזה קרה לבד, הביאו לו מכשיר חדש גם לי יש מכשיר כזה , במכשיר הזה יש משחק שיש לשנינו ובמכשיר שלו יש גם את המשתמש שלי, הוא שיחק לי במשחק והשיג לי קלף שווה במשחק. מותר לי להשתמש הקלף הזה או לא ?

תשובה:

שלום רב

מותר להשתמש. אסור להשתמש במכשיר הגנוב, אבל מה שהמשחק שלך במכשיר שלך השתנה בעקבות השימוש שלו, אין לזה משמעות.

בשורות טובות.