תהליך גיור

שאלה:

שלום כבוד הרבנים

אם יהודי אחד לוקח איתו גויה אחת למקוה ואומר לה להיכנס למקוה לאחר שהוא יוצא ולחכות לו כמה דקות והוא מביא איתו שלושה יהודים כשרים ולאחר שהוא הגיע עם אותם שלושה יהודים כשרים היא כבר במי המקוה ורק ראשה מגולה בלי שום דבר חוצץ במים ואותו יהודי שלקח אותה למקוה שואל אותה האם היא מקבלת עליה עול תורה ומצוות והיא אומרת לו כן ולאחר מכן מכניסה את ראשה למים ואז הוא ושלושת היהודים יוצאים מהמקוה והיא יוצאת מהמקוה לאחר מכן הטבילה תפסה למרות שאין חציצה בינה לבין המים עם סדין?

תודה

תשובה:

שלום רב

ברור שהגיור תופס. המחצלת ששמים במים היא משום צניעות, כדי שהרבנים לא יראו את גופה משתקף במים, אין לזה קשר לעצם הגיור.

שבת שלום