שמיעת שיעור תורה במקלחת שאין בה שירותים

שאלה:

שלום

בית המרחץ שלנו שמותר להרהר בדברי תורה (כשאין שירותים שם כמובן), האם לפ"ז מותר לי לשמוע שם שיעור/שירי קודש עם פסוקים, והאם יש הבדל בין אם אני שומע את זה באוזניות או שם את זה בפלאפון שמשמיע בכל חלל בית המרחץ כך שכאילו מישהו מדבר שם בדברי תורה ואז אולי אסור.

תודה רבה

תשובה:

שלום רב

בשו"ת יביע אומר ח"ה סי' יא מתיר, אולם לא ראינו שנהגו כך, ונראה שיש למצוא מקום מתאים יותר…

בהצלחה.